speaker-info

Jeroen ter Heerdt

Microsoft

Jeroen ter Heerdt is Technical Evangelist voor Data en Advanced Analytics bij Microsoft. Hij heeft een passie voor alles wat met data te maken heeft; of het nou gaat om databases, data warehousing, BI, Big Data, data visualisatie, self-service BI, Hadoop, real-time BI of iets wat er zelfs maar zijdelings mee te maken heeft. Zolang het gaat om data en inzicht heeft hij er een mening over. Hij past zoveel mogelijk concepten uit deze onderwerpen toe op zijn eigen leven door van alles te meten en te analyseren.
Jeroen combineert enthousiasme, visie en hands-on ervaring in bijzondere en leuke presentaties die je aan het denken zetten. Hij blogt op http://www.dutchdatadude.com en is op Twitter actief via @jeroenterheerdt.

Mijn sessies

Keynote door Microsoft: Power BI Futures

In deze sessie praten we je bij over waar Power BI heen gaat. De informatie komt uit de enige echte bron: Microsoft zelf. Als je wilt weten wat er op de rol staat voor de toekomst van Power BI en meer begrip wilt hebben van het waarom van de keuzes die Microsoft maakt, dan mag […]

Beginners Conceptueel Keynote
MEER LEZEN