speaker-info

Hans Geurtsen

Info Support

Hans Geurtsen begon zijn IT-carrière in 1988 als software engineer. In 1997 begon hij zich te specialiseren in Data Warehouses en Business Intelligence. Hij deed zijn eerste ervaringen in dit vakgebied op als consultant bij een BI-tool leverancier, later overgenomen door Business Objects. Eind jaren 90 was hij betrokken bij de oprichting van een BI-consultancy bedrijf waar hij aan de bouw van diverse grote data warehouses werkte in de financiële- en overheidssector in rollen variërend van consultant tot technology manager.
Sinds 2007 werkt Hans bij Info Support, een Microsoft partner, waar hij als Data Solutions Architect slimme dataoplossingen ontwerpt en regelmatig Microsoft data platform trainingen verzorgt als Microsoft Certified Trainer.

Mijn sessies

Power BI modal

Bimodal, volgens Gartner “the practice of managing two separate but coherent styles of work: one focused on predictability; the other on exploration”. Het is een algemeen IT-begrip en zeer toepasbaar in de wereld van datawarehousing en BI. Het datawarehouse als betrouwbaar en deels in beton gegoten dataplatform, met daarnaast een selfservice omgeving waarin gebruikers zelf […]

Conceptueel Track 1 Uitdagend
MEER LEZEN